Dizajn in programiranje plezališča Copyright
Pregled programov, plezanje za otroke, plezalni tečaji in tabori Plezalne igre Šola plezanja za otroke Plezalni tabori Plezalni tečaji Vodena plezalna vadba Izobraževanje po meri Športni dnevi
Dogajanje v virtualnem plezališču

Vodena plezalna vadba

Plezalne vodene in polvodene potekajo v različnih skupinah od oktobra do junija. Za informacije o plezalnih tečajih glej stran plezalni tečaji.

 

 

Vodena plezalna vadba za odrasle

Programi plezalne vodene vadbe za odrasle potekajo ob prisotnosti dveh trenerjev na različnih lokacijah in terminih. Skupinsko ogrevanje, plezalni del treninga z različnimi dnevnimi tematikami in raznolikimi vajami, raztezanje. Zelo družabno z nasveti za plezališča in hribe.

 

Vodena vadba za 6a+ in več poteka ob torkih na balvanski steni v Svetem Duhu od 20:00 do 22:00. Trenerja skupine sta Matjaž Jeran in Klemen Kejžar. Cena vadbe je 220€/tromesečje + ddv, 35€/izlet + ddv.

 

Vodena vadba Legende poteka ob sredah na veliki in balvanski steni v Grosuplju od 18:00 do 20:00. Trenerja skupine sta Matjaž Jeran in David Debeljak. Cena vadbe je 220€/tromesečje + ddv, 35€/izlet + ddv.

 

Vodena vadba Tigrice + Levi poteka ob sredah na veliki in balvanski steni v Grosuplju od 20:15 do 22:15. Trenerja skupine sta Matjaž Jeran in David Debeljak. Cena vadbe je 220€/tromesečje + ddv, 35€/izlet + ddv.

 

Vodena vadba Voče poteka ob četrtkih na veliki in balvanski steni v Grosuplju od 18:30 do 20:30. Trenerja skupine sta Matjaž Jeran in Katarina Kejžar. Cena vadbe je 220€/tromesečje + ddv, 35€/izlet + ddv.

 

Galerija: Zaključni tabor vodenih vadb v Paklenici, 25.-28. maj 2012

 

Polovično vodena plezalna vadba

Program teh skupin obsega treninge ob prisotnosti enega inštuktorja. Primeren je za plezalce z nivojem od 5a do 6c. Treningi potekajo ob torkih v Grosuplju med 18:00 in 20:00, 20:00 in 22:00 (vodi Dejan Miškovič) ali četrtkih med 20:30 in 22:30 (vodi Katarina Kejžar). 

 

 


Ključne besede:

Grosuplje, Ljubljana, odrasli, propriocepcija, športno plezanje, študenti, Sveti Duh, vodena plezalna vadba

Plezališče Plezanje - podsteno.si
Kontakt telefonska številka Kontakt email naslov zelis@podsteno.si