Dizajn in programiranje plezališča Copyright
Pregled programov, plezanje za otroke, plezalni tečaji in tabori Plezalne igre Šola plezanja za otroke Plezalni tabori Plezalni tečaji Vodena plezalna vadba Izobraževanje po meri Športni dnevi
Dogajanje v virtualnem plezališču

Plezalni izleti v plezališča za mladino

Plezanje v naravi predstavlja nadgradnjo plezanja na umetnih stenah, saj je odlično za razvijanje plezalne tehnike, občutka za skalo in sproščenega gibanja. Skala ponuja neomejene možnosti, vsaka smer ima nekaj unikatnega. Gibanje poteka na soncu in svežem zraku v novem okolju in z super družbo. Plezanje v naravi je primerno za vse starosti, sledeče izlete lahko obiskujejo otroci in mladina starejša od 8 let.Za mlajše bomo nekajkrat letno izvedli plezalne izlete namenjene le njim.  

 

Posvetili se bomo tamo športnemu kot balvanskemu plezanju. Poleg teh izletov so med počitnicami organizirani večdnevni plezalni tabori. Plezalne izlete vodi David Debeljak, v primeru več udeležencev sodelujejo inštruktorji, ki delajo z mladino v društvu.

 

Program izletov

 

Cena in prijave

Na začetku tromesečja se lahko mladina, ki pleza na visokih stenah prijavi na paket treh izletov (prijava poteka preko članske aplikacije tako kot prijava v skupino). Paket obsega tri izlete in stane 40€. Tisti, ki se prijavijo na paket izletov za vsa tromesečja imajo na koncu leta dodaten izlet.. Cena posameznega izleta je 20€. Udeležbo za posamezen izlet potrdite preko članske aplikacije najkasneje do četrtka pred izletom.

 

V primeru slabega vremena se izlet premakne na vremensko bolj primerno lokacijo oz. na soboto oz. na naslednji teden. Prevoz na izlet je v domeni staršev, princip enkrat eni enkrat drugi.

 

Opremo za plezanje priskrbi društvo.


Ključne besede:

Bohinjska Bela, Čreta, Črnotiče, Doberdob, Glinščica, Kotečnik, Križevska vas, Mišja peč, plezališče, plezalni izlet, plezanje za otroke, Renke, Strug

Plezališče Plezanje - podsteno.si
Kontakt telefonska številka Kontakt email naslov zelis@podsteno.si