Dizajn in programiranje plezališča Copyright
Pregled programov, plezanje za otroke, plezalni tečaji in tabori Plezalne igre Šola plezanja za otroke Plezalni tabori Plezalni tečaji Vodena plezalna vadba Izobraževanje po meri Športni dnevi
Dogajanje v virtualnem plezališču

Plezalne aktivnost

Izvajamo organizirano plezanje za otroke, študente in odrasle v okviru celoletnih treningov, plezalnih tečajev, plezalnih izletov in taborov. Torej športno plezanje v vseh oblikah. Plezanje poteka v Ljubljani in okolici. Informacije o članarini in vpisu. Povezava do članske aplikacije.

 

Preglednica programov za mladino za leto 2013 / 2014 se nahaja tukaj. Preglednica programov za odrasle se nahaja tukaj.

 

Plezanje za otroke

Plezanje za najmlajše (4-6 let) poteka v obliki plezalnih iger, za starejše otroke in mladino (7-18 let) plezanje izvajamo v obliki plezalne šole. Večkrat letno potekajo počitniški plezalni tabori za otroke.

 

Plezanje za odrasle

Polnoletni plezalci plezajo v okviru celoletnih vodenih plezalnih treningov ali preko tečajev plezanja (začetni in nadaljevalni).

 

Plezanje za študente

Študentje začetniki so vabljeni na plezalne tečaje, vsi izkušenejši pa v naše vodene vadbe, pri vseh programih imajo 10% popust.

 

Plezanje v naravi in ostale aktivnosti

Tako za otroke kot polnoletne večkrat letno organiziramo večdnevne plezalne tabore v naravna plezališča v Sloveniji in tujini. Za mladino in odrasle organiziramo mesečne obiske v plezališča. Informacije o izletih za mladino najdete tukaj.

 

Nekateri programi potekajo v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana.


Ključne besede:

odrasli, plezalni izlet, plezalni tabor, plezanje za otroke, plezanje za študente, propriocepcija, športno plezanje, tečaj plezanja

Plezališče Plezanje - podsteno.si
Kontakt telefonska številka Kontakt email naslov zelis@podsteno.si