Dizajn in programiranje plezališča Copyright
Dogajanje v virtualnem plezališču

Prvi Bohinjski tabor 2013

Letos je že tradicionalno (drugič :)) potekal PRVI Bohinjski tabor. Udeležba je bila, tudi tradicionalno, manjša kot na drugem. Morda zaradi tega ker kuhamo sami? Naša ekipa se ne bi strinjala. Pomivanje posode je sicer nujno zlo, kuhanje pa zakon. Fantje so pravi kuharski mojstri.
Palačinke smo jedli zvečer, naslednje jutro in še za malico! Poleg kuhanja smo uživali tudi v plezanju. Super fantovska ekipa (Valentin, Luka, Nik in Jakob) z Mašo je zmagovala vsak dan. Mlajši del ekipe, osemletni Neža in Pavla ter bolj ali manj kmalu šestletna Andrej in Nejc, v plezališčih poleg plezanja rad skoplje kakšno luknjo, spleza na drevo in se driča po riti, toda vsi smo bili zmagovalci v svojih kategorijah :) Ta mlajši so bili letos super razporejeni v dve navezi. Neža in Pavla sta že popolnoma suvereni pri varovanju in navezovanju.
Poleg plezanja smo se še kopali in kolesarili, zvečer pa kurili ogenj, igrali svečko, iskali zaklad, ... Na dan počitka smo šli v Korita Mostnice in priredili veslaško tekmovanje. Bohinj je zakon!


Ključne besede:


Plezališče Plezanje - podsteno.si
Kontakt telefonska številka Kontakt email naslov zelis@podsteno.si